Kancák fedeztetését vállaljuk, gyönyörű ménjeinket itt nézheti meg!

Méntelepünk fedeztetésre ajánlja gyönyörű ménjeit. Fényképek a csődőrökről fedeztetés közben is megtekinthetőek. Ménjeink kiszállítását a kancához megoldjuk, esetleg a "kanca is házhoz jöhet", ugyanis elhelyezése megoldható.

Mikor próbáltassuk vissza a befedeztetett kancát?

A kancákat a fedeztetésre használt ciklus kezdetétől számított 18 nap múlva célszerű először elkezdeni próbáltatni. Erre azért van szükség, mert a kanca nemi ciklusa gyakran eltér a 21 napos átlagtól. Ilyenkor vagy a sárlás napjainak száma, vagy az azt követő nyugalmi időszak napjainak száma rövidül vagy hosszabbodik meg. Abban az esetben, ha a nemi nyugalmi időszak rövidül meg - ami a gyakoribb - és nem kezdjük el kellő időben visszapróbáltatni a kancát, elszalaszthatjuk a következő sárlást.
A kancák visszapróbáltatása egyben az egyik legrégebbi vemhesség-vizsgálati módszer is. Ez a módszer azonban nem elég megbízható. A vemhesült kanca általában nem sárlik vissza és elrúgja a mént. Azonban az esetek egy részében előfordulhat, hogy a vemhes kanca - akár ciklusosan is - mutatja a sárlás tüneteit. Fordítva előfordulhat az is, hogy a mént elrúgó kanca mégsem vemhes, mert vagy felszívódott benne a magzat, vagy a kanca egyáltalán nem is termékenyült, de ciklusa közötti nyugalmi szakasz megnyúlt. Ezért ahhoz, hogy biztosra mehessünk, vizsgáltassuk meg állatorvossal. Az ultrahangos vemhességvizsgálatot az utolsó fedeztetéstől számított 16-18. naptól lehet elvégezni, és semmiféle kockázattal nem jár!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 8
Heti: 116
Havi: 309
Össz.: 104 250

Látogatottság növelés
Oldal: Harmadnapolás
Kancák fedeztetését vállaljuk, gyönyörű ménjeinket itt nézheti meg! - © 2008 - 2018 - menek.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »